Jag vet att mammsen och flera från värmland läser min blogg så här kommer en kort uppdatering om vad som händer i Linuts liv :)
 
 
Jobb.
Sommarlov från plönninge men eftersom jag inte jobbat tillräckligt länge för att få leva lyxlirare med betald ledighet har jag hittat tillbaka till ICA :)
Har och kommer spendera sommaren på ICA skrea strand och baka bröd som den värsta bagaren. Vi får väl hoppas jag inte kommer se ut som en bulle efter denna sommar, mycket gott finns det.

Men till hösten är jag tillbaka på plönninge och "lanthushåll" igen för att ta hand om de nya ettorna.
Hade nog aldrig kunnat föreställa mig hur läroroikt det skulle vara att tacka ja till att jobba med elever som har asberger och ADHD. Man måste hela tiden analysera sig själv och fundera över hur och vad man säger för att det inte ska bli fel. Ska bli kul att få följa en ny klass från början.
 
Stallet.
Jag och Skrutten har haft en rak formkurva nedåt...
Alla resultat har blivit sämre och sämre för varje tävling medan känslan blivit bättre och bättre.
Jag har tagit mig en stor funderare och bestämt mig för att inte tävla dressyr på ett tag. Mitt självförtroende är på botten och tron på mig själv har försvunnet. Så denna sommar år bli en ren tränings sommar som förhoppningsvis leder till något bättre och tom bra!
Jag tävlar inte för att räkna mina resultat från slutet, jag vill vara på toppen och ta emot blå/gula rosetter.
 
Hoppningen däremot går bättre och bättre tack vare den galne Irländaren Eamon.
Han är så jävla noggrann så man kan bli tokig! Men vill man bli bra är det bara att lyssna lyda och träna.
 
på söndag bär det av på terrängträning för Anne... kanske uppdaterar jag efetr det hur det går på terrängbanan.. än så länge har han ju inte imponerat haha sist kändes det som jag red på en stutsboll med giraffhals.
 
Hemmet.
När jag flyttade till falkenberg bodde jag i en ganska dyr lägenhet i skrea. Men ganska snart fick jag en liten 2:a med kokvrå. Perfekt för lilla mig tänkte jag. De jag inte räknat med var att Emil skulle få jobb här så snart och flytta hit samtidigt som jag fick tillträde till lägenheten.
"men vi kan ju bor där ett tag" sa vi båda och ett tag har nu blivit 5½ år :)
Men nu är det dags att gå vidare. den 30 aug får vi nycklarna till vår nya lägenhet!
En trea på 84 kvm är köpt och alla tankar går nu till vilka köksluckor köket ska ha och vad för slags stil vi vill ha i badrummet. Känner mig nästan lite vuxen för engångs skull :)
Så fort lähenheten är färdig renoverad får ni alla goa vänner komma och hälsa på, äntligen har vi PLATS för er när ni kommer :)

Skola.
Är antagen till strömsholm svensk ridlärare 2 utbildningen som börjar i aug och avslutas i juni 2013. Först kändes det helt rätt, funderade på att läsa vidare för att få gymnasielärar behörighet. Men nu vet jag inte längre vad jag vill, tror inte jag vill joba med hästar på hel tid. Jag vill kunna gå i vanliga kläder på jobbet, eller iaf, hinna gå i vanliga kläder någon gång på dygnet hihi

Eventmangement i varberg har jag alltid velat gå men tvivlat eftersom hästarna alltid gått först. Men nu när jag äntligen sökte hamnade jag på reservplats. 165... tror inte chansen är så stor att jag kommer in :(
OCh om jag skulle göra det, hur gör jag då med jobbet? HAr ju redan skrivit anställningsavtal. Hum.
 
Träning.
Har försökt ta upp löpningen igen, tjejmilen hade varit riktigt kul att springa. Men shit vad det är tråkigt!!
5km är max vad jag orkar och då är det kämpigt värre :(   jag suger verkligen!
Bättre är det med Emil, han var och tävlade i fitness five för ett tag sen och jag har nog aldrig känt mig så stolt :)
Jag skulle agera coach, det gick lite överstyr... på varje film gapar jag som värsta galningen haha
Men han skötte sig bra och kom 5a av 15 deltager på deltävlingen på tylösand, framgången kom ju givetvis edast från min coaching. hihi
 
Babyboom.
Alla som känner mig vet att jag inte är någon barnmänniska, eller nja, inge bebis människa iallafall.
Men det är heltgalet vad alla runt omkring mig skaffar barn!! Har folk inget bättre för sig än att skaffa barn? haha
Pamira har fått en liten prins till, Monica har oxå kläckt en lite charmknutte (som jag efter några timmar tom vågade ha i knät!), Malou ska ha i september och Mikaela i december och jag måste säga att även om jag själv inte känner mig redo för barn ännu då jag bara är 18år ?!? gläds jag åt mina vänner som alla är och kommer bli fantastiska föräldrar. Ni är alla mina idoler att ni fixar detta :)
Detta blev långt som tusan så om nån orkar läsa blir jag imponerad hihi
Men nu kan ingen längre gnälla om att de inte vet vad som händer i mitt liv
Kram på er!

I wanna be a star!  

4 kommentarer

mammsen

17 Jul 2012 17:14

Min fina Lina :)Älskar dig

Lina

18 Jul 2012 13:58

Älskar dig med Mammsen <3

Josse

23 Jul 2012 08:46

I mina ögon är du redan en stjärna. Jag minns den där lilla blonda nervösa späda 14 åringen som kämpade med prestations ångest. Hon finns inte längre. Du själv har tagit dig hela vägen till den framgång du lyckas med. Du stod på dina egna bem gav dig ut i världen och du prövar dina vingar fulländat. Självklart förstår jag att vissa dagar är mer kämpiga än andra men jag är inte minsta tveksam på att du når du dina mål som du så fint satt. Så sluta tampas nu med självförtroendet. Du kan detta Lina, som sagt i mina ögon är du redan en stjärna. Kram på dig

Lina

04 Sep 2012 09:20

Tack Josse! dina ord värmer.

Kommentera

Publiceras ej