Efter att varit ute på vägarna i ca sju timmar är vi äntligen på plats och familjen tajkon har redan lyckat occuperat halva sadelkammaren, sprungit runt i boxen för att lägga allt spån på kanterna (det är väl jätte skönt att sova på golvet?) nästan villat bort oss i västerås och ätit nattamat i form av en sallad med kyckling ingen av oss ville äta upp.

Men vi är alla på gott humör och njuter av atmosfären på stömsholm, det känns alltid lite extra speciellt att få vara här. Skrutten har fått en stor fin box i ett hörn som jag tror han kommer trivas i så fort han känner sig hemma. 

Imorgon står väckarklockan på 06.00 och 07.15 är det stalltjänst som gäller :)
Nu börjar allvaret på riktigt, me like!

Over and out.
 
 
31 juli blir jag och Skrutten strömsholmsbor! :)

Efter ridprov och intervju fick jag den 2 juli beskedet om att jag blivit antagen som dressyrstipendiat till strömsholm!
Lyckan var/är total!
Jag som inte ens vågade söka förens en jobbkollega sparkade mig i baken. Tack Åsa :)
Ibland handlar det om att våga och ta risker här i livet och inte vara för feg!
http://www.stromsholm.com/blog/2013/07/08/hopp-och-dressyrstipendiater-till-stromsholm/

Kommer sakna alla hemma i falkenberg, framför allt Emil och Paddie, men jag vet att de är glada för min skull och att de finns kvar när änetyret slutar och det är dags att återvända till Falkenberg :)

Ska försöka hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt liv, men för er som inte är hästintresserade skulle jag nog rekomendera att läsa en annan blogg... för denna kommer nog BARA handla om ridning, hästar och ridsport framöver :)


Enjoy!
Pusshej