Nästan alla mina grupper har varit ute i vårsolen hela veckan och jag har längtat efter att åka till dagstorp och få rida terräng och själv få lite sol på min bleka nuna och ha "tävlingsfika" mellan hoppning och terräng.

Men vad fick jag? Jo pissräng som trängde sig igenom både regnkläder och fleece. Hujeda mig. Inte nog med de, så blåste ta mig tusan halft orkan så att hindren på hoppbanan trilla till marken även om ingen häst ens var inne på banan, vem får 4fel då? arrangören?


Trots att jag hamnade på 23 plats är jag super nöjd med dagens insats. Dressyren gick åt pipsvängen, men efter att varit på 40 plats och sen kunna rida upp sig till en 23 plats genom att vara felfri i terrängen och NÄSTAN vara inom tiden kan jag inte vara annat än nöjd.

Men snacka om att jag var nervös idag, har sprungit på toa 711ggr, alla våra "problem hinder" fanns med på banan. Ringde Anne för att få tips från coachen :)
Men Bärra gick kalas bra, bjöd fint och tog tag i hindren själv. Så förbannat kul!!
Trappor gravar och nedhopp är nu mera lätt som en plätt och jag ska aldrig mer säga att vi har problem hinder :P

Nu blir det välförtjänt skönhetsömn. Natti natt.

Söndag:

1. 3 års test Med "Ettan" Loretta. Klass1 gångartshäst 45poäng. Klart godkänt! Fina omdömen, väl visad och rätt matchad, kändes fint.Bilder från dagen kommer så fort jag snott dem från Mia (1:ans ägare)

2. Vi istallet final  , mina två lag kom 1:a och 2:a dom är världens bästa!! Nu väntra zonfinal 20 juni :) Bra gjort tjejer, jag är stolt!

3. Terrängträning för Anne, fatta hur kul det är, lyckorus genom hela kroppen nu när nerhoppen funkar GÖTT!

Måndag:

1. Morgon fodring och utsläpp, med löptur på 4km där i mellan. Bra start på dagen!

2. GBG tripp med Emma lugg, myspys. Nya sommar skor inköpta. SJ krånglade massor på väg hem så jag fick lift i taxi från stationen in till stan men en kille jag aldrig sett förut, snällt värre. Blir till å bjuda igen på krogen om man råkar springa på honom. Falkenberg är ju inte allt för stort.

3. Fälttävlansmöte med Mr. Möllgård. Han är bixten själv, om jag är seg är  han MEGA seg. Ibland undrar jag varför jag tar på mig stora uppdrag, känns som om de e MASSOR att ta tag i nu. Men jag tycker ju att dte är skit kul när tävlingen väl är igång, så de e bara att bita ihop och kämpa på :) Tur är väl att vi är ett toppen gäng som hjälps åt annars hade de aldrig gått.

4. Hoppträning för den galne irländaren... Bärra hoppade fint! Men av någon konstig anledning tyckte han att jag var lite ofokuserad mellanåt... typ när jag börjad snick snacka me Jenette mellan ritterna... haha han undrade om jag tillåter ina elever att pratat strunt med varandra under lektionen... fick ju bara sänka huvudet och skämmas haha ska bara visa min seriösa sida framöver :P super fukuserade och näst intill tråkiga Lina ska träda ikraft from idag.

5. Hoppade Linas stora svarta, vilken cooling. En sån häst vill jag oxå ha. Snacka om att vinna mark på en terrängbana, tjohooo vad han galopperar om han får :P Får hålla tummarna för att Lina vill ha han hoppad fler gånger innan hon kommer upp på ryggen igen :P

Nu väntar sängen efter två fullspäckade dagar i mitt vanliga liv :P
Godingen sover redan sen en timme eller två, mys å krypa ner hos honom även om han är ej kontaktbar så fort han somnat  hihi

Tänkte på att Bettan och Peter ska hit i helgen, de är typ jämt här känns de som haha
Men egentligen är de ju bara här cirkus 2 gånger om året.
Anledningen till att de känns som om de är här ofta, kan ju bero på att det säkeert är ett eller två år sen min mamma eller pappa var här och hälsade på :(
Saknar dem faktiskt!
Ibland är det ganska ensamt att inte ha någon släkt alls på närmre avstånd än 36mil...

Saknar mina systrar oxå!
Malin sticker ju till Mallis snart för att bli bartender, lovar att hon kommer supa mestadels av tiden haha kommer komma hem som smyg alkis ;)
Får nog ta å ringa henne och Camilla någon dag, måste ju prata lite med Oskar oxå, sist skrek han när han inte fick luren och när jag väl pratade med honom blev det envägskomunikation... från mitt håll haha


Älskade pappsen och jag

Halva min söta mamma och jag hihi


Skål! Älskade mammsen och jag!


Malin och jag på juldagen för nått år sen <3
Jul 2007 Camilla, Pappsen och Nettan (Anette)


bjuder på den, förskräckliga bild haha jag Malin och Camilla

Världens goaste unge, min systerson Oskar

Saknar er där hemma!