Skavsår i knävecken, går som en sjörövarfabbe med träben, men ack så snygg jag ska va när jag tar tag i mitt dressyrtävlande igen. HÖGA cavallo stövlar är fina grejer... om jag någonsin kommer kunna rida i dem.
Upptäckte idag att jag inte ens får igen dragkedjan pga mitt högra fettoknä. ups.Trimmat skolhästarna idag igen, härligt! Gulliver och Tiger fick sig en omgång, fick slita idag, men känns som om Gulliver och jag börjar prata samma språk igen tack och lov :)
Men duktigast var nog Jeanette på Cigge och Lollo på GUstav, jag fattar inte riktigt hur de får till dem !?! bra går det iaf.
Jag har världens bästa arbetskamrater, både två och fyrbenta!

__________________________________


Skolan hänger över mig som ett stort svart moln vart jag än går, och idag tror jag att gud straffade mig på riktigt då han lät himlen öppna sig över mig när jag joggade prinsen ute på terrängbanan. Kunde vrida ur alla kläder när jag var tillbaka  i stallet. BLÄ!

Skyndade mig hem och borrade ner näsan i skolböckerna för att få han där uppe nöjd, kanske ställer han upp och ger mig lite solken när jag rider imorn :)

__________________________________

Peace and Love 2011? Ska man ta en fjortis sommar till kanske?
Va fan jag har ju träffat Pippi, jag kommer ju aldrig bli stor..
"Snälla lilla krumelur, jag vill aldrig bliva stur"

ge mig värme och sol igen!

peppar peppar ta i trä... jag är aldrig sjuk.

Men när jag är sjuk får jag en nära döden upplevelse varje gång.
Idag är en av dem.

Vaknade imorse, klev ur sängen och höll på att trilla tillbaka i sängen trots att jag i min tanke redan var på väg ut ur rummet.

Försökte ta mig till toaletten men vinglade mest omkring och till min förvåning såg jag två linor i toa spegeln...
konstigt att vakna full när man inte druckit en droppen sen förra helgen !?!

Körde i en dimma till jobbet och lyckades med vingliga steg fodra hästarna innan jag insåg att snart trillar jag ihop. Fick be Emil komma och hämta mig. Vågade inte köra hem igen.

Så dagen har bestått av illamående, sömn och en gångstil som om jag just åkt virvelvinden 5 gånger i rad. INTE okej!


Men nu har jag sovit för en hel vecka och knapprat iprenmannens vita piller i mängder så jag lär ju hålla mig frisk i minst 10 år fram över. förhoppningsvis.

_______________________

Jag har tagit mitt första steg till att vara spontan,
"viljan att vinna måste vara större an rädslan att förlora"
Nu jäklar ska fegisen ut ur mig!
jag ska våga hoppa, ta risken, vad har jag att fölora?


________________________

Emil och Jennie är mina stöttepelare i livet just nu, är så glad över att ni finns i mitt liv <3


Min vackra vän.

min. min, min, bara MIN!

iaf om man jämför med Emil som snozzar gott i sängen. Man brukar säga att barn är söta när som sover...


Nya tag idag, ska strax i väg och rida för Anne, idag är det Kadett oh Gulliver som ska hård trimmas. Kadett ska tom få bli vuxen och gå med Kandar, vi får väl se vad han tycker om det :)


Efter flera krossade bilfönster förra veckan har jag blivit något utav en dektetiv, mellan lektionerna går jag och min otroligt farliga vakthund Paddie på spaningsuppdrag för att ev. ta någon på bar järning!
Men trots min pålitliga vakthund är jag glad över att jag inte träffat på någon ännu, för va fasen skulle jag göra om jag såg nån?

Antagligen lägga benen på ryggen och springa min väg, fegis som jag är, vem vet vad de är beredda att göra för att inte åka fast!?! och tänk att den kanske håller i en kofot...Nej hujeda mig. Måste nog lära Paddie "buss på" lite bättre innan jag fågar mig ut i mörkret igen.Funderar så knakar, hästköp står runt knuten och många beslut ska fattas. Varför är man inte miljonär?
Skulle helst av allt köpa två, en unghäst och en gammelman som jag kan lära mig massa på. Jobbigt att man måste välja. Ingen som kna tänka sig att skänka en eller två hästar till mig?Nu blir det ta och bli morgon promenix med lilla prinsessan så att jag hinner med min dag.
Ciao!


Gulliver i full karriär på väg till hagen.