Att varje dag mötas av denna underbara varelse är en lycka.
Älskade lilla Paddie <3

Den 9 nov åker Emil och jag till USA tillsammans med Pappsen och Nettan.

Spännande men lite läskigt. Jag är inte så mycket för det här med att resa men USA ska ju vara som inget annat, och någon gång i livet har jag ju lovat mig själv att åka dit. Försöker övertala Emil om att vi ska gå på Disney world, men tydligen tycker han inte att vi är tio längre...


När jag fick veta hur lång flygresan är till LA hann jag ändra mig tio gånger om jag ville åka eller inte, HATAR att flyga.
Inte för att jag tycker det är läskigt eller nått sånt, nej utan för att jag svullnar upp som en flodhäst och att mina händer får falukorvsfingrar, inga Prinskorvar här inte, nej FALUKORVAR!!! Fötterna blir till häffaklumpar och benen stora som trädstolpar!!

Hujeda mig vad positiv jag låter :)

Vad jag däremot längtar efter är att komma till värmen, umgås med några av de bästa i 16 dagar, och framförallt att få köpa MASSOR av billiga converse :)
Me like it!


När det blir semester ska min hand alltid innehålla någon form av detta ;)

Nu åker mössa, vantar och raggsockorna på!
Hösten är här på riktigt!!
Alla dessa vackra färger på träden och den kalla friska luften värmer i själen.
Ikväll när mörkret kommer ska jag dra en stor filt runt mig och krypa ner i soffan med en stor kopp te, titta på nån tramsig kärleks film som Emil hatar och bara njuta av ledig kväll och härlig höst.

Vacker bild med vacker motiv <3