15 nov

Vegas var en upplevelse i sig, galen stad där ALLT fanns.
Vi bodde i slutet av the strip på circus circus där åkte vi inomhus bergodalbana och villa bort oss i en hiss, hur nu det är möjligt :)

Annars har vi sett vattenshower, piratshow, ljusshower utan desslikes, botaniska trädgårdar, Elvis, försupna Nintendo gubbar, blue man group (som var hur häftigt som helst) och självklart miljontals och åter miljontals med enarmade banditer och gubbar som näst intill växt fast vid black jack borden. Är glad över att inte jobba som croupier längre när jag såg de som jobbade i Vegas, hjärnan gick på högvarv direkt när jag såg alla kort...

Efter Vegas har vi besökt hoover dam, vilken utsikt!!! Synd att man inte kan fånga vyerna på kort :( Helt otroligt att man kan "göra" en sjö på ca 150m djup och jag vet inte hur stor! galet, men är man i möjligheternas land så är man :) och med tanke på hur mycket el det måste gå åt för att lysa upp Vegas kan jag förstå att de behöver många kraftverk.

I natt har vi sovit i Williams och ska vidare mot grand Canyon. Hotellet i går hade bubbelpool och äntligen fick jag nytta av mina badkläder :) bubblade tills mina fingrar såg ut som russin och njöt av värme... Tills nu på morgonen... Möttes av frost och is när jag klev utanför dörren, bara att pälsa på sig och ge sig ut på nya äventyr.

See you later!


Ännu en dag har gått och jag har fortfarande inte fått ordning på dygnsrytmen, är tröttare än självaste törnrosa redan kl.18 på kvällen och kan inte sova en hel natt utan att vakna ett flertal gånger. Att det dessutom fortsätter att vara svinkallt och att jag konstant skakar som ett asplöv gör inte saken bättre. Tror det får bli shopping snart... Av vinterkläder!!!

Idag har vi varit i el mirage och kollat på hastighetsrekords försök på "salt lake"Träffade flera svenskar som berättade hela sina livshistorier, och hur den ena efter den andra bilen är trimmad och ändrad med cylindrar och block?!? Ja lite mer livserfarenhet har jag nog skaffat mig och en sak ska jag säga er, brinner jag hälften så mycket för ridsporten när jag är 80år som gubbarna här gör för motorsporten kommer jag få en bragdmedalj. Coolt har det varit att få se denna "tävling" inget man gör varje dag direkt. Några kom upp i FÖR hög hastighet och snurrade flera varv men som tur är kol ingen till skada.

Nu styr vi bilen mot Las Vegas för att bli förstummade eller förskräckta... Fors. Följer.

Längtar redan efter hästarna och utanför Anaheim har jag hittat en stor Horseranch som jag ska försöka ta mig till nån dag i veckan som kommer :) de hade en jätte fin hoppbana precis vid vägen och har jag tur kanske jag kan få se en hoppressning eller två. Så håll tummarna att de tar emot en hästgalning från Sverige.

Bye for now!


Japp då har de första dagarna gått och jag har nog förfrusit både fingrar och tår efter att vi bott i husbil under LAs kallaste november någonsin!! har sovit i långbyxor och livströtta tätt intill Emil som tydligen också gått och blivit en is bit!!

Igår blev det en tur till venice beach kollade på häftiga skatere som for omkring i skateparken, såg Barbie?!? Bli fotad på stranden, lekte gymnaster i utomhusgymmets ringar, träffade dr.marijana som tyckte det var helt lagligt att röka på och sen tog vi en trip till Beverly hills för att checka in lite kändisar, men allt vi såg var höga murar och storväxta häckar. De där kändisarna vet hur man gör för att gömma sig från korkad turister som vi :)

Idag skiner solen i omgångar och min klädsel växlar mellan linne och ray ban glajor mot min dunjacka och luva!! Sitter i pomona och kollar drag racing och får flashback från min barndom när pappa tävlade Harley drag racing :) de var tider det. Nej nu blir det till att dricka lite corona, som pappsen såklart smugglat in på området och njuta av solen som tittar fram.

Bye bye!