Som alltid när jag varit i Värmland så får jag dåligt samvete.

Det finns så många som jag vill träffa, hänga och umgås med, men som inte hinns med :(
Vet själv hur besviken jag blir när nära och kära är i mina hemtrakter och inte ens kan komma förbi för en fika...
Men skulle jag fika hos alla jag vill träffa skulle det ta en heldag! Skit.

Igår fick jag iaf träffa delar av mammas släkt, vilket jag inte gjort på X antal år. Jättekul var det framför allt att träffa min kusin Fredrik. Minns våra "släktträffar" från när vi var små med stor glädje. Gillar alla mina kusiner och bonus kusiner och funderar på varför man inte har bättre kontakt. Synd.
Kusinfest snart? Alla är ju nästan 18 :) Någon som orkar styra upp nått?


Jaja, om tre timmar är jag iaf hemma igen och då blir det tripp till stallet och trimma skrutten. Fick lite tips av Madde i fredags så nu är jag taggad som fan att testa igen! Min häst ska ju bli en svan, men om han ska bli det måste jag hitta en lösning på träningsbiten. Suck. Kanske kan man köpa mod så jag vågar ringa Rose...Skrutten och världens sötaste systerson Martin som jag tyvärr inte han träffa på detta Värmlands besök :(

På väg till Värmland för att fira Mammsens 50års dag :)

Behöver jag säga att vi inte kom iväg i utsatt tid i morse??? Tidsoptimist, javisst!

Hem igen imorn för att hinna trimma skrutten innan en ny arbetsvecka påbörjas. Hoppas att mina nycklar kommer fram oxå...

Trots förseningar och cirkus en timme för lång framridning har skrutten nu debuterat på hoppbanorna :)

Två rundor på 60 cm med 8 fel i varje känns ändå helt ok, haha travhoppa är inte hans grej... Och ibland blir det lite trångt på de relaterade avstånden så då kan man ju hoppa igenom hindren istället för över, smart va? Vad är det man brukar säga, över under eller igenom?!? I så fall klarade vi ju två av tre, över och i genom haha

Kan inte klandra honom om han var trött, jag har ju världens sämsta tidsuppfattning, en timmes snurrande innan start är ingen höjdare.
Jag är jätte nöjd med min lilla häst så om två veckor blir det nog ännu en trip till Kungsbacka :) har är ju faktiskt 5 år nu och stora killen ska iaf hoppa 1,10 innan årets slut. Vi amatörer skyndar långsamt men måste ändå ha mål.

SPR (skiten på ryggen) som påstår sig vara ryttare får dock bakläxa. Fy bubblan vad sämst jag är!!! Blir för fan nervös av att hoppa "träningstävling", pinsamt! slutade andas inne på banan, såg ut som en tomat i ansiktet och flåsade som en hund under högsommar värmen!! illa, nu ska det bli andra bullar. Löpträningen påbörjad och hoppträning inplanerat en dag i veckan fram över.
Tänk att idag var första gången jag "hopptävlade" sen maj 2010, hjälp! Det är längesen det, inte undra på att jag är ringrostig!

Men känner på mig att 2012 kommer bli ett toppen år, nytt jobb, ny inspiration och nya mål och utmaningar.
Det finns bara möjligheter inför detta år!