Japp då har de första dagarna gått och jag har nog förfrusit både fingrar och tår efter att vi bott i husbil under LAs kallaste november någonsin!! har sovit i långbyxor och livströtta tätt intill Emil som tydligen också gått och blivit en is bit!!

Igår blev det en tur till venice beach kollade på häftiga skatere som for omkring i skateparken, såg Barbie?!? Bli fotad på stranden, lekte gymnaster i utomhusgymmets ringar, träffade dr.marijana som tyckte det var helt lagligt att röka på och sen tog vi en trip till Beverly hills för att checka in lite kändisar, men allt vi såg var höga murar och storväxta häckar. De där kändisarna vet hur man gör för att gömma sig från korkad turister som vi :)

Idag skiner solen i omgångar och min klädsel växlar mellan linne och ray ban glajor mot min dunjacka och luva!! Sitter i pomona och kollar drag racing och får flashback från min barndom när pappa tävlade Harley drag racing :) de var tider det. Nej nu blir det till att dricka lite corona, som pappsen såklart smugglat in på området och njuta av solen som tittar fram.

Bye bye!

Kommentera

Publiceras ej