15 nov

Vegas var en upplevelse i sig, galen stad där ALLT fanns.
Vi bodde i slutet av the strip på circus circus där åkte vi inomhus bergodalbana och villa bort oss i en hiss, hur nu det är möjligt :)

Annars har vi sett vattenshower, piratshow, ljusshower utan desslikes, botaniska trädgårdar, Elvis, försupna Nintendo gubbar, blue man group (som var hur häftigt som helst) och självklart miljontals och åter miljontals med enarmade banditer och gubbar som näst intill växt fast vid black jack borden. Är glad över att inte jobba som croupier längre när jag såg de som jobbade i Vegas, hjärnan gick på högvarv direkt när jag såg alla kort...

Efter Vegas har vi besökt hoover dam, vilken utsikt!!! Synd att man inte kan fånga vyerna på kort :( Helt otroligt att man kan "göra" en sjö på ca 150m djup och jag vet inte hur stor! galet, men är man i möjligheternas land så är man :) och med tanke på hur mycket el det måste gå åt för att lysa upp Vegas kan jag förstå att de behöver många kraftverk.

I natt har vi sovit i Williams och ska vidare mot grand Canyon. Hotellet i går hade bubbelpool och äntligen fick jag nytta av mina badkläder :) bubblade tills mina fingrar såg ut som russin och njöt av värme... Tills nu på morgonen... Möttes av frost och is när jag klev utanför dörren, bara att pälsa på sig och ge sig ut på nya äventyr.

See you later!