Hoppträning i måndags för världens bästa Nina.
Fick massa tips och trix som jag ska ta med mig och håller tummarna för att hoppningen ska släppa snart.
Blir jämnt liiite osäker när han antingen hoppar flackt och river allt, eller "fryser" i sprången och hoppar flera meter över hindren. Fan iblan är jag två meter ovanför hästen i sprången och att jag landar i sadeln igen är ofta bara ren tur... Suck. Borde köpa mig en hopphäst så JAG lär mig igen.tisdagen blev det lite lättare jogging på terrängbanan för att släppa alla krav tror både jag och skrutt gillade det :)


Idag onsdag red jag igenom LB:2 för Madde inför helgens tävling, dryga 60% med okej känsla.
Jag kände mig ganska avslappnad och kunde "åka" då och då vilket är ett stort framsteg, innan "dog" han på banan och jag fick slita för kung och foster land.
Idag hade min ansiktsfärg en rosa ton istället för stoppröd :)

Ännu behöver formen bli stadigare och få bättre påskjut, men just nu har vi de största problemen i galoppen...
Min häst kan byta galopp, och VILL byta galopp, alltid och jämt hela j*vla tiden!!
Han hinner nog byta galopp ca 5 gånger bara på en kortsida. suck.

Får sätta mig ner och analysera mina tidigare protokoll och försöka komma på vad det är jag måste förbättra rent program mässigt och fortsätta kämpa med galoppen. Vill inte rida LB för evigt men man måste visst kunna rida förvänd galopp innan man kan rida MSV B med byten ;)

Men men jag får bara göra mitt bästa på lördag när det är tävlingsdax i hylte LB:2, men har inga höga krav vill jag lova.Söndagen ska vi till lundåkra och skutta lite terräng på deras 60cm pay and cross jag längtar verkligen efter att få stå i startfållan med adrenalin pumpandes genom kroppen. Hoppas känslan innfinner sig även om det inte är en "riktig tävling" :)


Jag älskar att var igång med träning och tävling men samtidigt hatar jag att jag missar både Yra yrings 26års kalas på fredag och hela den fantastiska West cost house festivalen och är fre-lör ute på piren i falkenberg :(
Men ibland måste man bara välja. tråkigt nog.

Over and out.
synd för alla er som inte bryr er ett dugg om hästar, då måste detta inlägg varit bland det tråkigaste ni läst haha


Kommentera

Publiceras ej